Επίσκεψη προϊστάμενου τροχαίας Σητείας

Την Τετάρτη 06-03-2024, το σχολείο μας είχε την τιμή να φιλοξενήσει τον προϊστάμενο του γραφείου Τροχαίας Σητείας κ. Συνοτρούλα, ο οποίος μίλησε για τις τροχαίες παραβάσεις, τα πρόστιμα και τα τροχαία ατυχήματα. Ο κ. Συνοτρούλας μέσα από μια πολύ ενδιαφέρουσα και χρηστική παρουσίαση επισήμανε το πολλαπλό οικονομικό και ψυχοκοινωνικό κόστος των τροχαίων ατυχημάτων μα πάνω από όλα μας υπενθύμισε τους κανόνες και τρόπους συμπεριφοράς για την πρόληψη τους.   

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Συνοτρούλα και το γραφείο Τροχαίας Σητείας.   

 

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (Untitled-1.jpg)Untitled-1.jpg[ ]108 kB

Διδακτική Επίσκεψη στη Στέγη Βιτσέντζος Κορνάρος

Την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του Εσπερινού Γ.Ε.Λ. Σητείας στην έκθεση φωτογραφίας με θέμα «αλλοτινή Σητεία», που φιλοξενείται στον ισόγειο χώρο της Στέγης ΒΙΤΣΕΝΤΖΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣ.

Μαθητές και εκπαιδευτικοί του σχολείου απόλαυσαν όχι μόνο μια εκπληκτική έκθεση φωτογραφίας αλλά ένα πραγματικό ταξίδι πίσω στο χρόνο και στις ρίζες μας αναγνωρίζοντας μορφές και μνημεία του παρελθόντος της πόλης μας.

Ευχαριστούμε για την ζεστή φιλοξενία την κ. Αφροδίτη Καλεράντε και για την ξενάγηση τον κ. Δημήτρη Τηνιακό, υπεύθυνο για τη συλλογή και επεξεργασία των φωτογραφιών της έκθεσης.  

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (SBK.jpg)SBK.jpg[ ]209 kB

Διαβάστε περισσότερα: Διδακτική Επίσκεψη στη Στέγη Βιτσέντζος Κορνάρος

Υπενθύμιση προθεσμίας για αστυνομικές σχολές 2024

Σας ενημερώνουμε ότι στον παρακάτω σύνδεσμο αναρτήθηκε σχετική υπενθύμιση που αφορά την καταληκτική προθεσμία υποβολής των σχετικών δικαιολογητικών για τη συμμετοχή υποψηφίων στις ΠΚΕ των αστυνομικών σχολών έτους 2024.

https://www.minedu.gov.gr/news/57761-22-02-24-2024

9-2-24

Αλλαγή προγράμματος για 09-02-2024.

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (9-2-24.jpg)9-2-24.jpg[ ]54 kB

Επισκέπτες:17009